اشتباه بزرگ همسران این است که اصرار دارند به جای کلمه «آسیب» یا «اختلال رابطه» (که امید به اصلاح، ترمیم و درمان را در بر دارد) اصطلاح طلاق عاطفی (که به دلیل ابهام و گنگی، رابطه را در برزخ نگه پیشینه تحقیق طلاق عاطفی میدارد) استفاده کنند. می توانند زن و شوهر را با وجود بروز طلاق عاطفی در کنار هم، زیر یک سقف نگه دارد. یکی از مهم ترین نشانه های طلاق عاطفی که قبلا در ویکی روان درباره آن توضیح داده شده همین رها کردن و اهمیت ندادن به موضوعات مختلف است. در این مقاله به تعریف و توصیف مفهوم این نوع از طلاق می پردازیم تا با نگاهی آگاهانه درباره آن به تفکر بپردازیم. اما پیش از شروع پیشنهاد می کنیم حتما مقاله تعریف طلاق در روانشناسی چیست را در سایت ویکی روان مطالعه نمائید تا پیش زمینه ذهنی درباره معنی طلاق عاطفی پیدا نمائید.
- اکثر پژوهش ها نشان می دهد که آثار سوء طلاق در مورد زنان بیش از مردان است.
- زمینه ها و پیامدهای طلاق عاطفی، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه الزهرا (س).
- طلاق عاطفی باعث می شود میزان اعتماد افراد به یکدیگر کم شده و نسبت به یکدیگر دچار سوء تفاهم شوند افراد خانواده مدام دچار اشتباه شده و به دلیل نداشتن تکیه گاه جدی در زندگی احساس یاس و سرخوردگی می کنند و با انواع بیماری های روانی و روحی دچار می شوند.
مبانی نظری و پیشینه پژوهش طلاق عاطفی فصل دوم | porseshneshan
كه متزلزل شدن و يا فروپاشيدن خانواده ها نيز مي تواند نتيجه فقر
باشد. شرايط بسيار سخت مادي موجبات سختي زندگي و احياناً بسط و تكثر جدايي
ما خواهد بود. خصوصاً زماني كه خانواده اي از رفاه نسبي برخوردار شده باشد و
حالا يكباره دچار حسرت و تنگدستي شود و سخت در معرض آسيب پذيري قرار مي
گيرد.
نتیجه گیری در مورد طلاق عاطفی
فایل ورد فصل دوم طلاق عاطفی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد. «احساس میکنم افرادی با این شرایط یه دیوار دفاعی جلو خودشون درست میکنن که نذارن آدمهای دیگه وارد زندگیشون بشن». «احساس ترس دارم ازینکه نتونم یهنمونۀ کامل نه یهنمونۀ قابل قبول از یک زنی بشم که میتونه زندگی خوبی داشتهباشه.
عقب ماندگي ذهني از اوايل قرن نوزدهم به عنوان يك مشكل طبي و
اجتماعي مورد توجه قرار گرفت. يكي از عواملي كه منجر به طلاق عاطفي در
جوامع امروزي مي باشد وجود فرزندان عقب مانده مي باشد. اعتياد به مواد مخدر باعث مي شود كه زوج در اثر اين اعتياد،
سلامت جسمي ، روحي و اخلاقي خود را از دست بدهد و به فردي لاابالي تبديل
شود كه احساس مسئوليت نكرده شرف خانواده خود را ازبين مي برد و زندگي را
براي زن و فرزندانشان ، غير قابل تحمل مي سازد.
پایان نامه بررسی عوامل مؤثر بر طلاق عاطفی میان خانواده ها
در تبیین این یافته از بررسیهای بهعملآمده میتوان گفت فروپاشی ساختار درونی خانواده موضوعی است که فلسفه و جهانبینی فرزندان را درزمینۀ ارتباطهای فردی، میانفردی و تشکیل خانواده دستخوش تغییرات اساسی میکند. منشأ پیامدهای منفی طلاق عاطفی نظیر بیرغبتی، دوسوگرایی و کمالگرایی دربارۀ ازدواج و فرزندآوری را باید در هیجانی ابرازنشده ازجنس «واهمه» یا «ترس» از تکرار تلخیها جستوجو کرد. بی تردید از تأثیر این عوامل در افزایش آمار طلاق نمیتوان چشم پوشی کرد. چرا که این تغییرات ساختاری بستر و شرایط اجتماعی را برای تغییر کارکردهای خانواده فراهم می کنند خانواده ای که دیگر قدرت مرد در آن کاهش یافته و پدر سالاری معنی خود را از دست داده است و به سمت برابری زن و شوهر و فرزندان در حرکت است. نتایج این پژوهش با مطالعات ابوالقاسمی (۱۳۹۷) مبنی بر اثرهای جو مخرب خانه بر ایجاد احساس تنهایی، ترس، ناامنی، طرد و نادیدهانگاری و همچنین با نتیجۀ تحقیق یارنوز-یابن و گارمندیا[10] (2016) هموست. براساس گزارش مشارکتکنندگان القای احساس گناه به فرزندان از زجرآورترین مسائل درونروانی بود که فرزندان والدین طلاق عاطفی با آن درگیر بودند که با نتیجۀ مطالعه فاین (1997) در یک راستا قرار دارند.