
بروزرسانی: 28 خرداد 1404
قیمت گوشی شیائومی آپدیت امروز 24 بهمن ایسل | funmobile
در مقابل، در بعضی از کشورهای دیگر خیلی از مردم اسم شیائومی را هم نشنیده اند و خیلی ها هم نمی دانند چطور باید نام آن را تلفظ کنند. گوشی های شیائومی پک چین محدودیت دارند و به صورت پیش فرض از تعداد زیادی برنامه چینی استفاده می کنند. شیائومی در سال 2010 با ارائه نسخه سفارشی از اندروید و عنوان یک شرکت نرم افزاری تاسیس شد. MIUI با داشتن مزایا و ویژگی های خاص و منحصربه فرد، توانسته به محبوب ترین ROM سفارشی تبدیل شود. به طوری که شما می توانید هر قسمت از نرم افزارهای گوشی را به صورت جداگانه مطابق با سلیقه خود تغییر دهید.
http://businesset.irمجله خبری موبایل فان های Poco F2 Pro و Poco X3 محصولات این دوره از فعالیت های این مجموعه هستند. با این حال، هنوز تفاوت معناداری میان گوشی های پوکو، ردمی و شیائومی دیده نمی شود. باید منتظر ماند و دید چه زمانی Poco از زیر سایه ی Xiaomi و Redmi بیرون می آید. آمار فروش جهانی بیان می کند که سامسونگ پیشتاز فروش در بازار جهانی گوشی های هوشمند بوده است و در فصل دوم سال 2022، مقدار 21 درصد از سهام بازار را به خود اختصاص داده است. بعدازآن 17 درصد سهام بازار متعلق به اپل و 14 درصد آن متعلق به شیائومی می شود و شرکت های OPPO و Vivo به ترتیب در رده های چهارم و پنجم قرار دارند.
- در کل 19کالا همواره سعی می کند که روی قیمت گوشی های شیائومی امروز یا روز تخفیف خوبی قرار دهد.
- ارسال سریع و تضمین سلامت کالا طبق قوانین سازمان صنعت معدن و تجارت، مهر تاییدی بر اصالت و اعتبار این سایت به حساب می آید.
- علاوه بر امکانات کافی، این دستگاه قیمتی بسیار مناسب داشته و به عوان یک گوشی ارزان قیمت امکانات بسیاری از گوشی های گران دیگر برند ها را به شما عرضه می کند.
- قیمت مناسب این محصول در کنار قابلیت های خوبی که ارائه می دهد از دلایل مهم فروش بالای آن است.
گوشی شیائومی در کشور هند، با اختلاف زیاد، پرفروش ترین گوشی هوشمند است و به راحتی رقبایی مثل سامسونگ و آیفون را شکست می دهد. رده ی گوشی شیائومی می مکس چندین سال است که گوشی جدیدی به بازار معرفی نکرده است. رده ی Mi Max مشخصات ضعیف تری و طراحی قدیمی تری در مقایسه با رده های می و می نوت دارد ولی باتری های آن ها ظرفیت هایی باورنکردنی دارند. جدیدترین محصول از این رده، گوشی شیائومی می مکس ۳ است که دارای یک باتری فوق العاده ی ۵۵۰۰ میلی آمپری است. با این حال، این گوشی در سال ۲۰۱۸ وارد بازار شد و از آن زمان تا کنون، این برند، نسخه ی دیگری از سری می مکس بیرون نداده است.
تمرکز بر بازارهای مختلف
با این حال، بسیار از مردم اطلاعی از ویژگی های دیتا-ماینینگ شیائومی ندارند یا به آن اهمیتی نمی دهند و همین که می توانند با یک قیمت بسیار خوب، یک گوشی با قابلیت های عالی داشته باشند، برایشان کافی است. شیائومی چگونه می تواند گوشی هایش را با این قیمت های پایین وارد بازار کند و سود هم ببرد؟ باید بدانید که شرکت شیائومی خودش را یک شرکت سخت افزاری نمی داند. شیائومی از مسیرهای نرم افزاری مثل تبلیغات در MIUI، جمع آوری داده های کاربران از طریق اپلیکیشن های مختلفش و دیگر روش های جمع آوری داده های ارزشمند، هزینه های ساختش را جبران می کند.
تا دوسال گذشته در محدود مدل های شیائومی از چیپست های شرکت مدیاتک استفاده می شد. گرچه مدل هایی که از تراشه های این برند استفاده کردند بسیار قدرتمند ظاهر شدند، به طوری که عملکردی فراتر از کلاس قیمتیشان از خود نشان دادند. می توان گفت که نقطه قوت گوشی های شیائومی استفاده از سخت افزار قوی در کنار حداقل برچسب قیمت است که قبلاً نیز به آن اشاره شد. برای مثال چیپست های مورد استفاده در گوشی های شیائومی اکثراً ساخت شرکت کوالکام آمریکا بوده که قدرتمندترین و بهترین چیپست های موبایل را در دنیا تولید می کند و در زمینه تکنولوژی چیپست، پیشرو صنعت موبایل محسوب می شود.