انتظار میرود در آینده نزدیک این سیستمهای نورپردازی در گوشیهای هوشمند نیز مورد استفاده قرار بگیرند. تصور کنید پنل پشتی این محصولات به صورت کامل از یک ماده شیشهای شفاف تولید شود که قادر است بخش قابل توجهی از نور محیط اطراف را جذب کند. سپس میتوان درون گوشیهای هوشمند از نوارهای LED بهره گرفت که قادر به تولید طیف کاملی از رنگهای طبیعی هستند.
مجله خبری موبایل فان پرتابل مدیا پلیر Archos را به یاد دارید ؟ نسل پنجم آیپاد ویدئو را چطور ؟ این دو وسیله برای استفاده های صوتی و تصویری ساخته شده اند اما بعد از مدتی امکانات آنها به گوشی های هوشمند مهاجرت کردند . گوشیهایی با صفحه نمایش پهن مثل HTC ThunderBolt با تفکیک پذیری بالا و سرعت انتقال اطلاعات و نمایشگر 4 اینچی ضربه نهایی برای بیرون راندن ویدئو پلیرها از بازار بود . نمایشگرهای OLED برای کاربردهایی نظیر تماشای ویدیوها و یا اجرای بازیها بسیار مناسب و ایدهآل هستند اما برای کاربرانی که به خواندن کتاب یا متون مختلف توسط گوشیهای هوشمند خود عادت دارند بهترین انتخاب نیستند. در حال حاضر بهترین نمایشگر برای این کاربردها، صفحات نمایش E-ink است که در تبلتهای کتاب خوان Kindle کمپانی آمازون یافت میشوند. طبق اطلاعات منتشر شده توسط کاربران، ساعتها مطالعه متون و کتب مختلف توسط این تبلتها موجب خستگی چشمها نمیشود.
شش پیشبینی عجیب؛ گوشیهای هوشمند در آینده به چه فناوریهای جدیدی مجهز میشوند؟
از سوی دیگر همچون سالهای دور بسیاری از کاربران در هنگام استفاده از گوشیهای هوشمند در محیطهای باز، به دلیل عدم دسترسی به انرژی الکتریکی برای شارژ دستگاههای خود، نگران هستند. همچنین در هنگام کاهش سطح انرژی ذخیره شده در این دستگاهها نیز همچنان نیاز است که برای ساعتها گوشی خود را به کابل برق متصل کنیم و در این هنگام استفاده خاصی از آنها نداشته باشیم. همزمان با این گروه تحقیقاتی، گروهی دیگر از دانشمندان دانشگاه MIT مشغول توسعه دستگاه مشابه دیگری با عنوان AlterEgo هستند که تنها توسط ذهن امکان گفتگو با دستگاههای مختلف را فراهم میکند. در صورت پیاده سازی این فناوری در گوشیهای هوشمند باید طراحی آن به گونهای صورت بگیرد که کاربران برای استفاده از آن نیازی به اتصال قطعات سخت افزاری خاصی به بدن خود نداشته باشند. در حال حاضر استفاده کاربران از گونههای مختلف این فناوری منوط به تجهیز آنها توسط قطعات سخت افزاری خاصی است.
اسکنر اثر انگشت زير نمايشگر
دستگاههای NFC پسیو میتونن توان مورد نیاز خودشون رو از میدانهای تولیدشده توسط دستگاه پسیو دریافت کنن اما تنها در فاصلهای کوتاه قادر به انجام این کار هستن. سرعت انتقال داده از طریق NFC به اندازه 106، 212 یا 424 کیلوبیت بر ثانیه هستش که برای انتقال یک فهرست مخاطبان، تصویر یا موسیقی کافی هستش. حالا که با معنی NFC آشنا شدیم بهتره کمی درباره نحوه عملکرد اون اطلاعات کسب کنیم. درست مثل فناوریهای بلوتوث و وایفای و روش ارتباط سایر سیگنالهای وایرلس دیگه، اصول عملکرد NFC بر پایه ارسال اطلاعات با استفاده از امواج رادیویی بنا شده. بهتره بدونین یک دستگاه پسیو اطلاعات ارسالشده از دستگاههای دیگه رو پردازش نمیکنه و نمیتونه به سایر اجزای پسیو متصل بشه. برای درک بهتر میشه گفت مثال دستگاه پسیو در دنیای واقعی تابلوی اعلانات روی دیوار یا تبلیغات مختلف کاغذی هستن.
مدتهاست که اپل از علاقهاش به ورود به حوزه واقعيت افزوده ميگويد و کمپانيها و استارتآپهايي را هم در اين زمينه خريداري کرده است. اما اين که اپل اين فناوري را در چه محصولي به کار ميگيرد هميشه يک سوال بود. شايعات جديد از ورود فناوري واقعيت افزوده در آيفون 8، به عنوان اولين محصول واقعيت افزوده اپل خبر ميدند. Morgan در گفتههاي خود از اين شايعات حمايت کرده و اعلام کرد که احتمالا اپل در آيفون 8 از اسکنر ليزري سه بعدي استفاده ميکند. احتمالا اين اسکنر ليزري سه بعدي جايگزين Touch ID در امنيت دستگاه خواهد شد.
- در این حالت که برای مثال بین دو گوشی استفاده میشه، دستگاه اکتیو اطلاعاتی مثل تصویر، موسیقی و فهرست مخاطبان رو به دستگاه پسیو ارسال میکنه.
- اگرچه گوشیهای هوشمند در طی سالهای اخیر با رشد قبل توجهی در تمامی بخشها همراه بودهاند اما باید بپذیریم که فناوریهای پیاده سازی شده در بخش باتری این دستگاهها هیچگونه تغییر قابل لمسی را تجربه نکردهاند.
- تمامی امکانات مربوط به پخش صدا در گوشی ها موجود می باشد تا جایی که شرکت اپل از کم شدن تعداد خرید آیپاد توسط مردم خبر داده است .
- گوشیهای هوشمند با صفحه تاشو میتوانند کاربری را در حد زیادی بهبود بخشند.
- حتی ممکن است در نسخههای پیشرفتهتر از این عینکها، برای نمایش ویدیوها و تصاویر از فناوری واقعیت افزوده استفاده شود.