مدتهاست که اپل از علاقهاش به ورود به حوزه واقعيت افزوده ميگويد و کمپانيها و استارتآپهايي را هم در اين زمينه خريداري کرده است. اما اين که اپل اين فناوري را در چه محصولي به کار ميگيرد هميشه يک سوال بود. شايعات جديد از ورود فناوري واقعيت افزوده در آيفون 8، به عنوان اولين محصول واقعيت افزوده اپل خبر ميدند. Morgan در گفتههاي خود از اين شايعات حمايت کرده و اعلام کرد که احتمالا اپل در آيفون 8 از اسکنر ليزري سه بعدي استفاده ميکند. احتمالا اين اسکنر ليزري سه بعدي جايگزين Touch ID در امنيت دستگاه خواهد شد.
انتشار اندروید 13 و رابط کاربری One UI 5.0 برای Galaxy A72
دستگاههای NFC پسیو میتونن توان مورد نیاز خودشون رو از میدانهای تولیدشده توسط دستگاه پسیو دریافت کنن اما تنها در فاصلهای کوتاه قادر به انجام این کار هستن. سرعت انتقال داده از طریق NFC به اندازه 106، 212 یا 424 کیلوبیت بر ثانیه هستش که برای انتقال یک فهرست مخاطبان، تصویر یا موسیقی کافی هستش. حالا که با معنی NFC آشنا شدیم بهتره کمی درباره نحوه عملکرد اون اطلاعات کسب کنیم. درست مثل فناوریهای بلوتوث و وایفای و روش ارتباط سایر سیگنالهای وایرلس دیگه، اصول عملکرد NFC بر پایه ارسال اطلاعات با استفاده از امواج رادیویی بنا شده. بهتره بدونین یک دستگاه پسیو اطلاعات ارسالشده از دستگاههای دیگه رو پردازش نمیکنه و نمیتونه به سایر اجزای پسیو متصل بشه. برای درک بهتر میشه گفت مثال دستگاه پسیو در دنیای واقعی تابلوی اعلانات روی دیوار یا تبلیغات مختلف کاغذی هستن.
- ساعت هوشمند TicWatch Pro که محصولی از کمپانی Mobvoi است نیز به کاربران اجازه میدهد که با تعویض نمایشگر اصلی بین دو پنل OLED و LCD، موجب افزایش میزان شارژدهی این محصولات شوند.
- در حال حاضر گوشیهای هوشمندی در بازار عرضه میشود که هردو نمایشگر OLED و E-ink را در خود جای دادهاند اما تاکنون هیچ کمپانی خاصی، محصولی که این دو نمایشگر را به صورت ترکیبی در اختیار کاربران قرار دهد معرفی یا عرضه نکرده است.
- با توجه به اینکه این تراشه درون مغز انسان قرار میگیرد، همیشه در دسترس خواهد بود و دیگر نیازی نیست که کاربران در مواقع نیاز به دنبال آن بگردند.
- با پشتیبانی این عینکها از فناوری واقعیت مجازی میتوان انتظار داشت که آنها بتوانند جای تلویزیونهای خانگی را هم اشغال کنند.
از سوی دیگر همچون سالهای دور بسیاری از کاربران در هنگام استفاده از گوشیهای هوشمند در محیطهای باز، به دلیل عدم دسترسی به انرژی الکتریکی برای شارژ دستگاههای خود، نگران هستند. همچنین در هنگام کاهش سطح انرژی ذخیره شده در این دستگاهها نیز همچنان نیاز است که برای ساعتها گوشی خود را به کابل برق متصل کنیم و در این هنگام استفاده خاصی از آنها نداشته باشیم. همزمان با این گروه تحقیقاتی، گروهی دیگر از دانشمندان دانشگاه MIT مشغول توسعه دستگاه مشابه دیگری با عنوان AlterEgo هستند که تنها توسط ذهن امکان گفتگو با دستگاههای مختلف را فراهم میکند. در صورت پیاده سازی این فناوری در گوشیهای هوشمند باید طراحی آن به گونهای صورت بگیرد که کاربران برای استفاده از آن نیازی به اتصال قطعات سخت افزاری خاصی به بدن خود نداشته باشند. در حال حاضر استفاده کاربران از گونههای مختلف این فناوری منوط به تجهیز آنها توسط قطعات سخت افزاری خاصی است.
نگاهی دقیقتر به روند مجله خبری موبایل فان و توسعه متخصصان ساخت تراشه همچون کوالکام میتواند به ما در حدس زدن وضعیت آینده فناوری دستگاههای موبایل کمک کند. خیلی از این قابلیتها در حال حاضر درون تراشههای موجود در تلفن فعلی شما در حال اجرا هستند. Elon Musk بیانگذار کمپانی تسلا، سال گذشته شرکتی با عنوان Neuralink را تاسیس کرد که در حوزه فناوریهای مربوط به Neural Lace فعالیت دارد. یکی از ایدههای کنونی این کمپانی قرار دادن دو الکترود کوچک درون ذهن انسان است که به آن قابلیت میدهد با دستگاهها و ماشینهای مختلف ارتباط برقرار کند. این فناوری همچنین قرار است در آینده امکان دانلود و آپلود افکار مختلف بر روی این دستگاهها را هم ممکن کند.
این دوربینها برای کسانی که به عکاسی حرفه ای نیاز ندارند و فقط برای ثبت خاطرات خود عکس می گیرند ساخته شده . در سالهای قبل کیفیت تصاویر گرفته شده با موبایل به پای دوربینهای دیجیتالی نمی رسید اما امروزه با جاسازی لنزهای دقیق و با رزولوشن بالا بهانه ای برای خرید دوربین عکاسی یا فیلم برداری باقی نمی ماند . مطمئناً این دستگاههای جدید دارای دوربین نیز خواهند بود تا برای ثبت تصاویر و ویدیوها نیز مناسب باشند. ممکن است در هنگام روشن شدن دوربین، یک فریم مجازی در جلوی چشم کاربران به نمایش درآید تا به آنها نشان دهد دقیقاً مشغول ثبت تصویر از کدام بخش از محیط اطراف خود هستند. کاربران از گوشی های هوشمند برای فیلم برداری همیشه استفاده می کنند، بنابراین کاربران الزامات جدیدی برای پایداری در فیلم برداری دارند تا موجب کلافگی و عصبانیت آن ها نشود. گوشی های هوشمند با لرزشگیر خوب غالباً ترکیبی از لرزشگیر نوری OIS و لرزشگیر الکترونیکی تصویر OIS استفاده می کنند تا به نوعی این مشکل را برطرف کنند.